Županijsko Antikorupcijsko povjerenstvo odabralo najbolje radove pristigle na natječaj „Moja županija bez korupcije“

U utorak 26. studenoga u prostorijama Županijske uprave održana je 13. sjednica Antikorupcijskog povjerenstva Koprivničko-križevačke županije na kojoj su razmatrani radovi koji su pristigli temeljem raspisanog kreativnog natječaja „Moja županija bez korupcije“.

Sjednici je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, koji je ujedno i član Antikorupcijskog povjerenstva.

Svoj stav o ovoj društveno neprihvatljivoj pojavi djeca su izrazila kreativnim i maštovitim likovnim, literarnim i video radovima, a na natječaj je pristiglo 88 radova, što je najviše do sada, iz ukupno 13 osnovnih škola (zajedno sa područnim školama), jedne srednje škole te Učeničkog doma Križevci.

Članovi Antikorupcijskog povjerenstva imali su doista pune ruke posla da među radovima pristiglim pod šiframa izaberu one najbolje kojima će pripasti novčane nagrade. Nakon rasprave članovi Povjerenstva su se usuglasili te odabrali radove prema kategorijama koje možete vidjeti OVDJE.

Nagrađene radove možete vidjeti OVDJE.

Nagrade i zahvalnice za sudjelovanje na kreativnom natječaju „MOJA ŽUPANIJA BEZ KORUPCIJE“ dobitnicima će biti uručene na svečanom obilježavanju Međunarodnog dana borbe protiv korupcije koje će se održati u dvorani „Doma mladih“, Ulica hrvatske državnosti 10, Koprivnica, dana 9. prosinca 2019. godine (ponedjeljak) u 18,00 sati.

Čestitamo svima koji su sudjelovali na kreativnom natječaju!

Služba ureda župana