Održana Koordinacija klubova članova uoči 5. sjednice Županijske skupštine

U prostorijama Županijske uprave danas je održana Koordinacija klubova članova uoči 5. sjednice Županijske skupštine koja će se u skladu sa svim epidemiološkim uputama i mjerama održati u utorak, 15. veljače  s početkom u 16 sati u Domu mladih u Koprivnici.

Koordinaciju je vodio predsjednik Županijske skupštine Damir Felak te je usuglašen prijedlog dnevnog reda na kojemu će se naći 26 točaka. Na koordinaciji je raspravljano i o tehničkoj pripremi sjednice koja će se održati kontaktno sukladno preporukama i odlukama HZJZ-a i Stožera CZ RH.

Koordinaciji su prisustvovali župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, potpredsjednik Županijske skupštine Zdravko Matotan,  po ovlaštenju župana pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Ljubica Belobrk-Flamaceta, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić, predsjednica Kluba HDZ-a, Mreže i HSU-a Verica Rupčić, predsjednica Kluba članova Županijske skupštine HSS-a i Nestranačkih članova Županijske skupštine Kristina Škoda Vajdić, ispred Kluba vijećnika SDP-a i HSLS-a Tomislav Golubić i predsjednik Kluba Nezavisnih vijećnika Dubravko Picig.

Služba ureda župana