Održan sastanak Koordinacije klubova članova uoči 26. sjednice Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije

U prostorijama Županijske uprave danas je održana Koordinacija klubova članova uoči 26. sjednice Županijske skupštine.

Koordinaciju je vodio predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar te je usuglašen prijedlog dnevnog reda, a dogovoreno je kako će se sjednica održati 31. ožujka 2021. godine s početkom u 12 sati i to elektroničkim putem.

Župan Koren je istaknuo kako je odlučeno da se sjednica održi elektroničkim putem zbog zaštite od prijenosa i širenja bolesti COVID-19, uzimajući u obzor epidemiološke okolnosti, te je naglasio kako su točke dnevnog reda uglavnom tehničke naravni. Ujedno je zahvalio svima koji su sudjelovali u radu Županijske skupštine posljednje četiri godine, kao i na koordinacijama i odborima, a zahvalama članovima na konstruktivnim raspravama pridružio se i predsjednik Pintar.

Uz župana Korena, koordinaciji su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, potpredsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić, pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Marina Horvat, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić, pročelnica Službe za unutarnju reviziju Ljubica Belobrk Flamaceta, predsjednik kluba članova  HSU-a, HNS-a, a ujedno i nezavisni član tog Kluba, Matija Zamljačanec te  članica kluba SDP-a i HL-a Marija Vukobratović.

 

Služba ureda župana