Antikorupcijsko povjerenstvo raspisalo natječaj „Moja županija bez korupcije“

U srijedu, 8. studenoga u prostorima Županijske uprave održana je druga sjednica Antikorupcijskog povjerenstva Koprivničko-križevačke županije, koju je vodila predsjednica Povjerenstva Jadranka Lakuš, a prisustvovao joj je i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

Prva točka dnevnog reda odnosila se na utvrđivanje prijedloga Akcijskog plana suzbijanja korupcije u Koprivničko-križevačkoj županiji za razdoblje od 2018. do 2020. godine, koji će se uputiti na Županijsku skupštinu, a primjenjivao bi se od 1. siječnja 2018. godine.

Također, Povjerenstvo je raspisalo kreativni natječaj pod nazivom „Moja županija bez korupcije“ koji se provodi s ciljem podizanje svijesti o važnosti uloge građana i osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju.

Detalje natječaja možete doznati OVDJE.

Članovi su se složili i glede upućivanje prijedloga za provođenje dopunskog Javnog poziva za imenovanje dva člana Povjerenstva te su razgovarali o aktivnostima povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv korupcije 9. prosinca.

Služba ureda župana