Župan na 126. godišnjoj skupštini DVD-a Veliki Raven

Prošlog je vikenda u Vatrogasnom domu u Velikom Ravenu  održana 126. redovita godišnja Skupština DVD-a Veliki Raven, kojoj su prisustvovali i župan Darko Koren te zapovjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Zvonimir Habijan, uz brojne druge goste.

Predsjednik DVD-a Veliki Raven Ivan Mužić otvorio Skupštinu, a zatim su pročitani dokumenti Izvješće o radu za 2018., Financijsko izvješće za 2018., Plan rada i financijski plan za 2019., Izvješće Nadzornog odbora i Izvješće Verifikacijske komisije. Sva izvješća i planovi usvojeni su jednoglasno.

U svom obraćanju okupljenima župan je napomenuo: „U sredinama gdje je razvijeno vatrogastvo i sredine su razvijenije. Županija se u punom smislu trudi dati obol razvoju vatrogastva, najvatrogasnija smo županija i podržavat ćemo Vas i dalje.“

Zapovjednik Habijan pohvalio je aktivnost Društva te dodao kako je Županija u proteklih pet godina za vatrogastvo izdvojila 7,5 milijuna kuna.

Članovi su na kraju jednoglasno donijeli odluku da se petero novih članova primi u članstvo DVD-a Veliki Raven, a Skupštini su prisustvovali i predstavnici Grada Križevaca te saborski zastupnik Branko Hrg.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Krešimir Juratović