Župan Koren čestitao Tihani Kraljić, novoj državnoj tajnici

Na sjednici Vlade RH u četvrtak, 13. svibnja, Tihana Kraljić iz Carevdara imenovana je na dužnost državne tajnice u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. U dosadašnjoj karijeri radila je kao ravnateljica bivšeg Centra za poduzetništvo Koprivničko-križevačke županije i PORA-e razvojne agencije, a donedavno je bila na dužnosti ravnateljice Uprave za malo gospodarstvo pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva.

Radi imenovanja na ovu visoku dužnost čestitku novoj državnoj trajnici uputio je župan Darko Koren. U čestitci, između ostalog, župan navodi sljedeće:

„Želim Vam izraziti najsrdačnije čestitke povodom imenovanja na dužnost državne tajnice u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Uvjeren sam da ćete uspješno obnašati visoku dužnost, kao uostalom i sve radne zadaće koje ste obnašali u prethodnom razdoblju.

Navedeno imenovanje za Vas je zasigurno velika čast i osobni uspjeh, a smatram da ste ga svojim dosadašnjim radom i zalaganjem potpuno zaslužili. Vaše imenovanje na dužnost državne tajnice velika je čast i za našu regionalnu zajednicu.

Uvjeren sam da će se naša odlična suradnja nastaviti i u budućnosti, te da ćemo zajedničkim snagama učiniti sve kako bi što više pridonijeli napretku ovog kraja. Želim Vam puno uspjeha na novoj dužnosti, te osobnog zadovoljstva u svakodnevnom životu.“