Župan i zamjenici službeno preuzeli dužnost u novom mandatu

Nakon drugog kruga lokalnih izbora, na kojima su dobili povjerenje građana za upravljanje Koprivničko-križevačkom županijom, župan Darko Koren i zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić u petak, 9. lipnja službeno su preuzeli dužnosti u novom mandatu. Izvršena je i primopredaja dužnosti između dosadašnjeg zamjenika župana Ivana Pala i novog zamjenika Ratimira Ljubića.

Župan i zamjenik Sobota zahvalili su bivšem zamjeniku Palu na uspješnoj suradnji tijekom proteklih osam godina te mu  poželjeli mnogo sreće u daljnjem djelovanju i životu.

Novom zamjeniku Ljubiću upućene su čestitke i riječi dobrodošlice na novo radno mjesto, a on je u svom obraćanju kazao kako se nada da će suradnja s upravnim odjelima, županom i zamjenikom Sobotom i nadalje biti na visokoj razini.

Okupljeni su se složili kako im predstoje brojni izazovi i projekti koje je potrebno realizirati, a stanovnicima Koprivničko-križevačke županije poručili su kako će i dalje raditi na njihovu dobrobit te im biti na raspolaganju za pomoć i podršku po svim pitanjima.

Služba ureda župana