Župan Darko Koren posjetio Sajam mogućnosti

Sajam mogućnosti održan je u utorak 25. rujna na otvorenom prostoru bazena „Cerine“ u Koprivnici. Na sajmu se predstavilo preko 50 klubova, društava i udruga koje se bave sportom, folklorom, plesom, informatikom, astronomijom i drugim sadržajima.

Manifestaciju su podržali Koprivničko – križevačka županija, Grad Koprivnica, Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice, Zajednica sportova Koprivničko – križevačke županije, ZAMP, Podravka d.d., Danica-mesna industrija d.d., Obrtnička škola Koprivnica, Bazeni „Cerine“, Komunalac d.d., kao i općine s područja Koprivničko-križevačke županije.

Sajam promiče zdrav život, kreativnost i stvaralaštvo djece i mladih te druženje kroz društveno prihvatljive programe. Kako je koprivnički Sajam organizirala PU Koprivničko-križevačka otvorio ga je načelnik Darko Rep, a okupljenima su se obratili i predstavnici Koprivničko-križevačke županije i Grada Koprivnice. Sve udruge i njihove promotivne prostore obišao je i župan Darko Koren zajedno sa zamjenikom župana Ivanom Palom. Pritom su pohvalili njihov rad te se informirali o planovima koje udruge i klubovi imaju u slijedećem razdoblju.