Zamjenik župana Ivan Pal primio priznanje Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske

Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske na prijedlog Udruge antifašističkih boraca i antifašista Koprivničko-križevačke županije dodijelio je zamjeniku župana Ivanu Palu priznanje za poseban doprinos radu udruge i iznimnu suradnju s Udrugom i članovima. Ovo mu je značajno priznanje svečano uručeno na sjednici koja je u četvrtak 10. siječnja održana u prostorijama Doma za starije i nemoćne u Koprivnici.

Priznanjima za svoj rad i doprinos nagrađeni su i načelnik Općine Kalnik Božidar Kovačić, Melkior Posavec, Ivan Knok i Danica Crnčić. Članovi Udruge raspravljali su i o planovima rada u 2013. te o organiziranom obilježavanja važnih povijesnih događanja u Lepoglavi, Jasenovcu i Kumrovcu.

Okupljenim članovima Udruge i gostima obratio se i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal koji je tom prigodom zahvalio na primljenom priznanju. „Ovo je priznanje dokaz da prepoznajemo vrijednosti koje su trajne jer povijest uvijek treba cijeniti. Zato ovo ne doživljavam kao priznanje samo meni već i samoj Koprivničko-križevačkoj županiji i izvršnoj vlasti koja je uvijek imala razumijevanja za potrebe Udruge, ali i iskazivanje dužnog poštovanja i zahvalnosti njezinim članovima.“, rekao je zamjenik župana te čestitao ostalim dobitnicima priznanja.