Zajednička sjednica Savjeta mladih Općine Sveti Petar Orehovec i Županijskog savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije

U ponedjeljak 20. prosinca ove godine u prostorijama Općine Sveti Petar Orehovec održati će se zajednička sjednica Savjeta mladih Općine Sveti Petar Orehovec i Županijskog savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije.

Sjednici će prisustvovati  i svi predsjednici konstituiranih savjeta mladih s područja Koprivničko-križevačke županije. Kao domaćin,  predsjednik Općinskog savjeta, Josip Polščak upoznat će prisutne o svim aktivnostima Savjeta mladih u Općini Sveti Petar Orehovec, a također će se raspravljati o aktualnom položaju i radu  mladih na područjima u kojima su formirani savjeti i njihovim iskustvima. Tema sjednice biti će i aktivnosti Županijskog savjeta u proteklih pola godine od kada djeluje drugi saziv Savjeta.

Ovaj vikend od 17.-19. prosinca u Zagrebu se održava konferencija na temu „Srednje i visoko obrazovanje u Republici Hrvatskoj“ čiji je organizator Savjet mladih Grada Zagreba. Ispred Županijskog savjeta mladih  na konferenciji će sudjelovati Dragutin Lepčić i Josip Polščak.

 ŽUPANIJSKI SAVJET MLADIH KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE