Uoči 19. sjednice Županijske skupštine održana Koordinacija Klubova članova

Na današnjoj Koordinaciji Klubova članova Županijske skupštine potvrđeno je da će se 19. sjednica Županijske skupštine održati u ponedjeljak, 15. veljače u Gradskoj vijećnici u Koprivnici s početkom u 16,00 sati.

Na početku sastanka predsjednik Županijske skupštine Damir Felak obavijestio je sve prisutne o svom odlasku s predsjedničke dužnosti koju je obnašao od 2009. godine. Župan Darko Koren tom se prilikom zahvalio Felaku na njegovom doprinosu i predanom radu svih ovih godina koje je djelovao kao predsjednik, a konačnu odluku o postupku njegova razrješenja donijet će Županijska skupština na sjednici u ponedjeljak.

Paralelno s ostavkom Klub članova Županijske skupštine iz reda HDZ-a, HSS-a, A-HSP-a i SU-a podnijeli su prijedlog da se za novu predsjednicu Županijske skupštine odabere Verica Rupčić.

Na sastanku se raspravljalo o prijedlogu najavljene 32 točke Dnevnog reda nadolazeće sjednice, a sastanku su pored župana i predsjednika Felaka prisustvovali i zamjenici župana Ivan Pal i Darko Sobota, potpredsjednici Županijske skupštine Goran Gregurek i Marinko Bagarić, predsjednica i predsjednik Klubova članova Verica Rupčić i Tomislav Babić, zamjenik predsjednika Mijo Bardek te pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić i pročelnica Upravnog odjela za poslove županijske skupštine i opće poslove Marina Horvat Pavlic.

Služba ureda župana