U tijeku su pripreme za završnicu Hrvatskog rukometnog kupa i prvenstva za djevojčice

U sjedištu Koprivničko-križevačke županije je u ponedjeljak 16. travnja održan radni sastanak zamjenika župana Ivana Pala s predstavnicima Općine Virje i Grada Đurđevca. Razgovaralo se o pripremama za održavanje završnice Hrvatskog rukometnog kupa za žene, te završnice prvenstva za djevojčice (1998. godište i mlađe).

Prvenstvo za djevojčice će se od 19. do 22. travnja 2012. održati u Đurđevcu i Virju, dok će se utakmice završnice kupa igrati u Đurđevcu 20. i 22. travnja. Polufinala kupa su na rasporedu 20. travnja (petak) u 17 i 19 sati, a finale se igra 22. travnja (nedjelja) u 18 sati. Organizator oba natjecanja je Hrvatski rukometni savez.

Kako se Koprivničko-križevačka županija u ovaj važan sportski događaj uključila kao supokrovitelj zamjenik župana Pal zamolio je i predstavnika lokalne zajednice za pomoć u organizaciji. Na sastanku je rečeno da je domaćinstvo ovako značajnih natjecanja velika čast za Đurđevac i Virje, kao i Koprivničko-križevačku županiju. Zamjenik župana Pal iznio je uvjerenje kako će utakmice u Đurđevcu i Virju značajno pridonijeti popularizaciji sporta među mladima, ali i da će gledatelji uživati u dobrom rukometu.