U sklopu tradicionalne akcije županijskog Povjerenstva za ravnopravnost spolova i policije sudionicama u prometu podijeljeno cvijeće

Potpredsjednica Županijske skupštine i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije Verica Rupčić u petak, 8. ožujka s djelatnicima Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave Koprivničko-križevačke sudjelovala je u zajedničkoj akciji, kojom je obilježen Međunarodni dan žena.

Akcija je održana u Koprivnici, Đurđevcu i Križevcima, a dijelilo se cvijeće i promidžbene materijale svim sudionicama u prometu: pješakinjama, vozačicama bicikala i automobila.

Uz prigodne čestitke, u razgovoru sa ženama predsjednica Rupčić skrenula im je  pažnju na potrebu i važnost vlastitog angažmana u promicanju ravnopravnosti spolova i jačanja položaja žena u društvu, jer na taj način pomažu sebi te daju doprinos boljem društvu u cjelini.

Djelatnici policije motivirali su sve sudionice u prometu na poštivanje prometnih propisa, kao i na oprez u prometu, što doprinosi većoj sigurnosti za sve.

Služba ureda župana