Skupština Koordinacije udruga proizašlih iz Domovinskog rata Grada Koprivnice

U prostorima Gradske vijećnice u Koprivnici je u četvrtak 7. veljače održana izvještajna Skupština Koordinacija udruga proizašlih iz Domovinskog rata Grada Koprivnice. Njoj su uz brojne članove udruga prisustvovali i zamjenici župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal i Darko Sobota te predsjednik Gradskog vijeća Koprivnice Zoran Gošek.

Okupljeni članovi i gosti su nakon uvodnog obraćanja predsjednika Koordinacije Ivana Gala raspravljali i o ostvarenim aktivnostima u 2012. te o planu rada u 2013. godini. Obratio im se pozdravnim riječima i zamjenik župana Ivan Pal prenoseći pozdrave župana Koren i još jednom im zahvalio za sve što su učinili za slobodnu Hrvatsku.

Tom je prilikom istaknuo kako je osnivanje koordinacije odličan put za još bolji rad i osmišljavanje zajedničkih projekata jer Koprivničko-križevačka županija je i do sada snažno poticala rad udruga. Prošle je godine upravo za takve aktivnosti bilo osigurano preko 250.000 kuna, dok su braniteljske udruge s područja Grada Koprivnice poticane u radu s preko 90.000 kuna.

„U nama ćete uvijek imati partnera i suradnika.“ poručio je braniteljima i članovima Koordinacije zamjenik župana Pal.