Proslavljen Dan Općine Koprivnički Bregi

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća, kojoj su prisustovali zamjenik župana Ivan Pal i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić, Općina Koprivnički Bregi proslavila je svoj Dan Općine.

Sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Darko Sobota nakon čega se okupljenim gostima i uzvanicima obratio načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić koji se osvrnuo na dovršene projekte. Naglasio je kako su izgrađene pješačko-biciklističke staze na području Općine, završena je i rekonstrukcija javne rasvjete te je u naselju Jeduševec izgrađeno školsko igralište. Ukratko je istaknuo i projekte u pripremi te potom zahvalio udrugama, društvima, općinskim djelatnicima i vijećnicima te svim suradnicima kao i Koprivničko-križevačkoj županiji na suradnji i razumijevanju: „Iskoristio bih priliku i zahvalio se Koprivničko-križevačkoj županiji koja je prepoznala inicijativu i želju za poboljšanjem uvjeta života u Općini, kroz podizanje uvjeta školovanja u školama u Koprivničkim Bregima i Glogovcu kao osnovnom preduvjetu opstanka i razvoja tih naselja, a i cijele Općine.“

Pored brojnih gostiju i uzvanika, čestitke povodom Dana Općine uputio je i zamjenik Pal koji je tom prigodom pohvalio provedene projekte te poželio puno uspjeha u radu i u nadolazećem razdoblju.

U sklopu sjednice dodijeljene su i Zlatne plakete Općine Koprivnički Bregi kao i Općinska priznanja, a cijelu svečanost su svojim nastupom uveličali članovi Udruge prijatelja kulture „Vlado Dolenec“ i Kulturno-umjetničkog društva „Rudar“ Glogovac.

Služba ureda župana

Izvor slika: www.koprivnicki-bregi.hr