Proslavljen Dan Općine i škole Sokolovac

Općina Sokolovac i škola Sokolovac obilježile su svoj Dan pa je tim povodom upriličen svečani program koji je započeo polaganjem vijenaca poginulim hrvatskim braniteljima na spomen obilježju kod kapelice sv. Ilije iznad Peščenika i kraj zgrade Općine u Sokolovcu.

Povodom 120. godišnjice školstva u Sokolovcu otvorena je izložba te održana prezentacija školskog projekta „Moja škola – temelj moje budućnosti“, a uoči početka svečane sjednice Općinskog vijeća, otvorena je izložba likovnih radova članova udruge „Sokolovačkog likovnog kruga“.

Proslava je nastavljena svečanom sjednicom Općinskog vijeća u Hrvatskom domu u Sokolovcu pri čemu je načelnik Općine Vlado Bakšaj iznio Izvještaj o radu za proteklu godinu te istaknuo planove i razvojne projekte za ovu godinu, a sjednici je prisustvovao i zamjenik župana Darko Sobota. U svom obraćanju, zamjenik Sobota čestitao je svim prisutnima Dan Općine i škole Sokolovac te obavijestio sve prisutne kako će uskoro biti gotova dogradnja osnovne škole i sportske dvorane u Sokolovcu.

Svečanost je nastavljena prigodnim programom i prezentacijom rada škole učenika Osnovne škole Sokolovac.

Izvor slika: Glas Podravine i Prigorja

Služba ureda župana