Priprema se nastup na „Regionalnim danima kuhinje“ u Rogoznici

U uredu zamjenika župana Darka Sobote je u srijedu 13. lipnja održan radni sastanak s temom sudjelovanja izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije na manifestaciji „Regionalni dani kuhinje“ koja će se od 12. do 15. srpnja održati u Rogoznici. Uz zamjenika župana Darka Sobotu sastanku su prisustvovali tajnik županijske Obrtničke komore Božo Barač, pročelnik Službe ureda župana Vladimir Šadek i Ivica Đopar ispred Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvoj i turizam.

„Regionalni dani kuhinje“ održat će se u Marini Frapa, jednoj od najljepših marina u Hrvatskoj, a cilj organizatora je da se gostima u marini predstave gastronomija, stari zanati i kultura svih krajeva Hrvatske. Tijekom sajma izlagači će imati priliku prodavati svoje proizvode, pa ne čudi što je za nastup u Rogoznici zainteresirano oko 40 izlagača iz Podravine i Prigorja.

Manifestacija u Rogoznici svake godine pobuđuje interes velikog broja turista te je nastup izlagača iz Koprivničko-križevačke županije zasigurno odličan način da se gostima predstave vrijednosti i proizvodi ovog kraja.