Predsjednica Županijske skupštine Milica Fuček primila novog ravnatelja bolnice

Predsjednica Županijske skupštine Milica Fuček primila je u utorak, 28. veljače, u prostorima Županije novog ravnatelja Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica Petra Stapara i predsjednika Upravnog vijeća Zorana Gošeka. Predsjednica je novom ravnatelju čestitala na izboru, te ponudila pomoć i suradnju Županijske skupštine. Prema njenoj ocjeni bolnica je jedna od najznačajnijih županijskih ustanova, pa je stoga bitno što je izbor protekao na transparentan način.

Petar Stapar kazao je kako od Županije kao osnivača očekuje suradnju, ali i da će biti spreman odgovoriti na sve upite oko rada bolnice. Kratko  se osvrnuo i na svoj program rada u kojem je kao poseban fokus izdvojio privlačenje novih kadrova, poboljšanje usluge, uvođenje novih metoda liječenja, te daljnje uređenje prostora i nabavu opreme. Ravnatelj Stapar kazao je da daljnji razvoj bolnice vidi i u vidu suradnje s drugim županijskim zdravstvenim ustanovama.

Predsjednik Upravnog vijeća Gošek osvrnuo se na tijek izbora ravnatelja, te kazao kako se zalagao da na sam postupak ne bude prigovora. Izdvojio je da je zbog javne prezentacije programa i tajnog glasovanja postignut iskorak u proceduri izbora ravnatelja.