Povodom predstojećih blagdana župan i zamjenici družili se sa zaposlenicima

Župan Darko Koren, zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar u petak, 21. prosinca održali su prigodno druženje povodom predstojećih blagdana za zaposlenicima upravnih tijela Županije, ispostava Đurđevac i Križevci te polaznicima stručnog osposobljavanja.

U svom obraćanju, župan je izrazio zadovoljstvo suradnjom i radom zaposlenika Županije, te je dodao kako je godina koja je na izmaku bila malo manje turbulentna, no kako će 2019. svakako biti zanimljiva zbog najavljenog spajanja s državnom upravom, a obilježit će je stabilizacija županijskih financija. Djelovanje Županijske uprave ocijenio je vrlo pozitivnim te je zaposlenicima i njihovim obiteljima poželio sretan Božić te ugodne i mirne novogodišnje blagdane, uz mnogo poslovnog i privatnog uspjeha novoj 2019. godini.

Čestitkama su se pridružili i zamjenici, zahvalivši zaposlenicima na svim provedenim projektima i aktivnostima, koje su odgovorno odradili, a blagdanske čestitke uputio im je i predsjednik Pintar.

Zaposlenici su zahvalili županu i suradnicima na prigodnom druženju i suradnji u 2018. godini te su istaknuli kako će razumijevanje, poštovanje, zajedništvo i dobra komunikacija i nadalje biti temelji za uspješan rad.

Služba ureda župana