Potpredsjednik Vlade Branko Grčić u Koprivničko-križevačkoj županiji

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, zamjenik ministra poduzetništva i obrta Dražen Pros i pomoćnica  ministra poduzetništva i obrta Dijana Bezjak boravit će u Koprivničko-križevačkoj županiji u četvrtak, 27. rujna 2012. godine.

Posjet će započeti susretom sa županom Darkom Korenom u 10.15 sati prilikom kojeg će mu se prezentirati najznačajniji projekti županije te priprema istih za financiranje iz EU fondova (prostorije Koprivničko-križevačke županije, Ulica Antuna Nemčića 5, Koprivnica).

Potom će u 11 sati nazočiti svečanom otvorenju novih poslovnih prostorija Razvojne agencije Podravine i Prigorja PORA, Florijanski trg 4, Koprivnica.

Izjave ministra Grčića i župana Korena za medije predviđene su po završetku otvaranja u prostorijama PORA-e.

U 12 sati ministar Grčić sastat će se s obnašateljicom dužnosti gradonačelnika Grada Koprivnice Vesnom Želježnjak, nakon čega će u 12.50 sati dati izjave za medije ispred Gradske vijećnice, Zrinski trg 1, Koprivnica.

U sklopu posjeta Koprivničko-križevačkoj županiji, potpredsjednik Grčić će u 15.20 sati obići Osnovnu školu Ivan Lacković Croata, Dravska 6, Kalinovac. Projekt izgradnje škole sufinanciran je zajmovima EIB-a, odnosno dio je programa ‘Integralni razvoj lokalne zajednice’ Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije