Poduzetnički impuls 2013.

U ponedjeljak 4. ožujka u prostorijama Gospodarske komore Županijske komore Koprivnica održana je prezentacija Programa poticanja poduzetništva i obrtništva za 2013. Poduzetnički impuls Ministarstva poduzetništva i obrta. Organizatori ove prezentacije su uz Ministarstvo bili i PORA Razvoja agencija Podravine i Prigorja, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Hrvatska obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije te Koprivnički poduzetnik.

Uz brojne obrtnike i poduzetnike prezentaciji su prisustvovali zamjenik ministrice socijalne politike i mladih Darko Ledinski, predsjednica Županijske skupštine Milica Fuček, zamjenik predsjednice Skupštine Vlado Miklobušec i zamjenik župana Darko Sobota.

Zamjenik ministra poduzetništva i obrta Dražen Pros sa suradnicom Jasminkom Keser objasnio je zakonske okvire ovog programa te istaknuo kako je čak 2/3 ukupno zaposlenih upravo u malom i srednjem poduzetništvu. Ukazao je na barijere koje postoje te načine njihova rješavanja kako bi poduzetnici što jednostavnije ostvarili pravo na bespovratnu financijsku pomoć.