Otvoreni novi prostori Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije

Novi prostori komorskog ureda Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici otvoreni su u ponedjeljak 22. listopada. Svečanosti otvorenja su uz brojne goste prisustvovali saborski zastupnici, gradonačelnici i obrtnici s područja Koprivničko-križevačke županije. Nakon kratkog podsjećanja na povijest i dosadašnje uspjehe županijske Obrtničke komore okupljenima se obratio njen predsjednik Zvonko Pecikozić.

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren u svojem je obraćanju čestitao na otvorenju novih prostora te poželio da se odlična suradnja Županije i Komore nastavi i dalje. Zamjenik ministra poduzetništva i obrta Dražen Pros također se tom prigodom obratio nazočnima te se osvrnuo na ulaganja Ministarstva poduzetništva i obrta u županijsko poduzetništvo preko programa „Poduzetnički impuls“.

Zajedničkim rezanjem vrpce nove prostorije županije Obrtničke komore otvorili su zamjenik ministra Dražen Pros, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec i župan Darko Koren. Uz svečanost otvorenje simbolično je puštena u rad i solarna mini-elektrana. Ona je financirana iz projekta „Majstorska škola“, a služit će kao nastavno sredstvo za osposobljavanje montera solarnih sustava u Obrtničkom učilištu Pouka.