Održana 8. sjednica Županijskog savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije

Danas, 21. prosinca održana je osma po redu sjednica Županijskog savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije kojoj su prisustvovali župan Darko Koren i predsjednik Županijske skupštine Damir Felak.

Sjednicu je otvorio predsjednik savjeta Dario Car te govorio o aktivnostima Savjeta mladih u proteklom razdoblju. Između ostalog, izdali su brošuru Županijskog programa za mlade što je kako je Car naglasio „velika stvar, jer mnogi Županijski savjeti mladih to nisu nikad napravili ili su izdali brošure, ali ih nisu obnovili“. Kao što je na prošloj sjednici bilo najavljeno, izdali su i volonterske knjižnice.

Nekoliko riječi uputio je župan Koren i pri tome istaknuo kako drugi savjeti mladih po županijama nisu toliko ažurni u obavljanju svojih dužnosti na koje su se obvezali. Osim toga, župan je iskazao zadovoljstvo aktivnostima koje je Savjet mladih proveo ove godine te im zaželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Predsjednik Skupštine Felak tom je prigodom čestitao Savjetu mladih na radu te istaknuo kako bi se mladi trebali jače uključiti u politička zbivanja jer trenutno nema dovoljnog broja mladih i kvalitetnih ljudi koji bi svojim svježim idejama donosili promjene.

Na kraju sjednice, predsjednik Dario Car zahvalio je na dobivenoj podršci od Županije te čestitao svima nadolazeće blagdane.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.