Održana 4. sjednica Skupštine Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije

U prostorijama Koprivničko-križevačke županije, 31. ožujka održana je 4. sjednica Skupštine TZ KKŽ. Na sjednici su potvrđeni mandati novim članovima Skupštine koji su delegirani od strane svojih Turističkih zajednica, a koji su ujedno izabrani i kao novi članovi Turističkog vijeća županijske turističke zajednice. Tako su umjesto dosadašnjih, novi članovi Skupštine i Turističkog vijeća Stjepan Peršin, Siniša Delić, Vesna Plazek i Vlado Ivančan. Osim ovih izmjena, članovi Skupštine donijeli su i Odluku o razrješenju i izboru novog člana Nadzornog odbora, pa je tako nova članica Nadzornog odbora Sanja Šelendić. Za predstavnike u Sabor Hrvatske turističke zajednice članovi Skupštine izabrali su umjesto dosadašnjih Sinišu Katavića i Vericu Rupčić.

Jedna od točaka dnevnog reda bila je i usvajanje Godišnjeg financijskog izvješća županijske turističke zajednice za 2010. godinu koje su članovi Skupštine jednoglasno usvojili.

Na kraju sjednice članovi Skupštine izrazili su žaljenje i nezadovoljstvo činjenicom da Turistička zajednica grada Koprivnice ne želi sudjelovati u radu ni jednog tijela županijske turističke zajednice.

Direktor TU TZ KKŽ: mr.sc. Zdravko Mihevc