Održana 2. Sjednica Županijskog savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije

U prostorijama Županije 9. veljače održana je 2. sjednica Županijskog savjeta mladih u novom sazivu. Sjednici su prisustvovali župan Darko Koren i predsjednik Županijske skupštine Damir Felak te članovi Savjeta.
Nakon uvodnih riječi predsjednika Savjeta Darija Cara, prisutnima se obratio župan Koren i naglasio kako je suradnja izvršnog i predstavničkog tijela Županije sa Savjetom na zavidnoj razini, a Županija će uvijek podupirati nove ideje mladih i poticati još aktivniju ulogu Savjeta. Napomenuo je kako je obostrana suradnja vrlo važna te zaželio puno uspjeha u daljnjem radu i djelovanju.
Predsjednik Županijske skupštine Damir Felak osvrnuo se na drugu točku dnevnog reda sjednice, Izradu Županijskog programa djelovanja za mlade na području Koprivničko-križevačke županije te dodao kako se nada proaktivnom djelovanju Savjeta i vjeruje de će djelovanje mladih na području Županije biti prepoznato u sklopu svojih aktivnosti s ciljem uključivanja puno šireg kruga mladih ljudi.
Članovi Savjeta raspravljali su i o pripremama prezentacije o Skupštini europskih regija i Regionalnoj mreži mladih te daljnjim aktivnostima i planovima Savjeta.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.