Održan tradicionalni prijam svećenika i časnih sestara s područja Grada Križevaca

Župan Darko Koren prisustvovao je danas, 12. siječnja tradicionalnom prijmu svećenika i časnih sestara s područja Grada Križevaca koji je upriličio gradonačelnik Križevaca Branko Hrg.

Prijmu su prisustvovali poglavar grkokatoličke biskupije mons. Nikola Kekić, svećenici i časne sestre, zamjenici gradonačelnika Tomislav Katanović i Ivan Vuk, pročelnica Stručne službe Ana Lukačić-Lojen te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mladen Tenodi.

Sve zaposlenike, prisutne i prostore gradske uprave blagoslovio je svećenik Stjepan Soviček te pozdravio gradonačelnika u ime biskupa bjelovarsko – križevačkog mons. Vjekoslava Huzjaka, okupljenih svećenika i časnih sestara.

Gradonačelnik Branko Hrg zahvalio je na blagoslovu prostora te se osvrnuo na dobru suradnju s Crkvom koja traje već 15 godina i istaknuo kako lokalna uprava i Crkva brinu zajedno o svojim sugrađanima.

Svim prisutnima obratio se i monsinjor Nikola Kekić i poželio djelatnicima da ostvare sve što su planirali u ovoj godini, a na dobrobit građana Grada Križevaca.

Župan Darko Koren zahvalio je na pozivu i naglasio kako se raduje ovakvim susretima te svima poželio puno uspjeha u 2016. godini potaknuvši prisutne na zajedništvo u vremenu koje dolazi.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.