Održan sastanak o opremanju škole u Gregurovcu

U uredu Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, znanost i šport Koprivničko-križevačke županije pročelnik Mladen Antolić sazvao je radni sastanak na kojem je utvrđen troškovnik opremanja novoizgrađene Područne škole Gregurovec, koja djeluje u sastavu Osnovne škole Sveti Petar Orehovec. Uz odgovorne osobe Upravnog odjela, sastanku su bili nazočni ravnatelj OŠ Sveti Petar Orehovec Stjepan Lučki i projektant opremanja Božidar Poljak.

Očekuje se nabava opreme u iznosu od 200.000 kuna, u što ulazi namještaj i školska oprema za dvije učionice, prostor male škole i ostalih pratećih sadržaja. Nakon utvrđenog troškovnika Županija će raspisati javni natječaj za nabavu predviđene opreme. Građevinsko-obrtnički radovi na novoj zgradi u Gregurovcu privode se kraju i nakon opremanja škola bi mogla biti u funkciji krajem svibnja ove godine.

Podsjećamo da se uz školu gradi i zdravstvena ambulanta, a ukupna površina prostora je 450 kvadrata. Investitor ove izgradnje je Koprivničko-križevačka županija, a vrijednost investicije procijenjena je na 3.800.000 kuna.