Odbor za izbor i imenovanja Koprivničko-križevačke županije utvrdio Listu kandidata/kandidatkinja za izbor članova /članica Županijskog savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije

Želeći pridonijeti aktivnom uključivanju mladih u javni život  Koprivničko-križevačke županije, sukladno zakonskim regulama, u proceduri je postupak izbora članova/članica Županijskog savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije.

Odbor za izbor i imenovanja Koprivničko-križevačke županije održao je u devetu sjednicu na kojoj je raspravljao o prispjelim prijedlozima te potom utvrdio Listu kandidata/kandidatkinja za izbor članova /članica Županijskog savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije.  

Sukladno Odluci o osnivanju Županijskog savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije, kako bi se osigurala transparentnost izbora , Lista kandidata objavljuje se na oglasnoj ploči i web stranici Županije.

Izbor novog sastava radno savjetodavnog tijela Županijske skupštine, kojeg čine predstavnici mladih, trebao bi se izvršiti  na sjednici Županijske skupštine za koju je predviđeno da će se održati početkom srpnja tekuće godine.

Helena Bukovčan Matica, dipl. iur.