Obavijest poreznim obveznicima

Upravni odjel za financije, proračun i javnu nabavu Koprivničko – križevačke županije je u razdoblju od svibnja do kolovoza 2015. godine dostavio poreznim obveznicima rješenja o porezu na cestovna motorna vozila. Uz rješenja poreznim obveznicima dostavljena je i obavijest o donesenom Zakonu o izmjenama i dopunama Općeg poreznog zakona („Narodne novine“ broj 26/15) o novonastalim zakonskim promjenama.
Sukladno navedenom, Koprivničko – križevačka županija nije obvezna slati opomene za nenaplaćena potraživanja. U cilju racionalizacije troškova poslovanja ovim putem, podsjećamo porezne obveznike koji nisu izvršili obvezu plaćanja poreza na motorna vozila da to učine u najkraćem mogućem roku.

U slučaju potrebe i dodatnih pojašnjenja slobodno nas kontaktiraje na brojeve telefona 048/658-247 ili 658-248.

Obavijest poslanu uz Porezno rješenje možete pogledati ovdje.

Porezni obveznici kojima rješenje nije uručeno (jer prilikom dostave dostavljač nije zatekao nikoga na adresi), a dobili su poštansku obavijest da isto mogu preuzeti u Koprivničko-križevačkoj županiji, molimo da se jave na gore navedene telefone kako bi dogovorili ponovnu dostavu.
Osim toga, poštu mogu podići i osobno na adresi: Koprivničko-križevačka županija, Upravni odjel za financije, proračun i javnu nabavu, Ulica Antuna Nemčića 5, Koprivnica.

Upravni odjel za financije, proračun i javnu nabavu