Koprivničko-križevačkoj županiji uručena povelja Hrvatske obrtničke komore

U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije je u petak 21. prosinca održana svečanost prisege i potpisivanja svečanih izjava Suda časti Hrvatske obrtničke komore. Nakon obraćanja Jasmine Sinovec odluke o imenovanju sudaca Suda časti uručio je tajnik komore Božo Barać. Svečanu prisegu dala je i pročelnica Stručne službe Koprivničko-križevačke županije Marina Horvat Pavlic.

Nakon svih prisega u sklopu obilježavanja 160. obljetnice djelovanja Hrvatske obrtničke komore dodijeljene su i povelje, zahvalnice i priznanja. Povelju za doprinos razvitku obrtništva i suradnje s Obrtničkom komorom na svim područjima djelovanja dodijeljena je i Koprivničko-križevačkoj županiji, a primio ju je župan Darko Koren. Koprivničko-križevačka županija je dala značajan doprinos razvitku Obrtničke komore Županije od samog osnutka do danas, kako financijskim potporama tako i na sve druge načine.

Dobitnici ostalih priznanja uz Udruženje obrtnika Koprivnica bili su i Grad Križevci, Nikolina Lončar, Franjo Vokšan, Antun Kovačić, Marija Posavec i Irena Kovačić. U ime nagrađenih okupljenima se obratio župan Darko Koren. Istaknuo je kako će i dalje uložiti sve napore u poboljšanje povezanosti i suradnje s obrtnicima koji su i u doba krize pokazali da imaju snage i vjere u zajedničku budućnost.