Forum žena Kloštar Podravski održao humanitarnu izložbu

Uoči blagdana, kloštranski Forum žena tradicionalno je organizirao izložbu božićnog nakita, na kojoj su se prikupljala sredstva za humanitarnu akciju. Vrijedne članice svake godine obilaze starije sugrađane te ih razvesele poklonima i druženjem.

Izložbi i druženju prisustvovala je potpredsjednica Županijske skupštine i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić, koja je čestitala na humanoj nakani, kao i na mnogobrojnim aktivnostima ove udruge,  a izložbu je podržao i načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović. U bogatom i raznolikom kulturno umjetničkom programu sudjelovale su brojne domaće i gostujuće udruge, djeca i pojedinci.

Druženje je okupilo predstavnice 31 udruge s područja naše te Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije. Posebnost je bila i druženje sudionica ovogodišnjeg i prijašnjih Festivala žena iz ruralnih područja, što je potvrdilo uspješno umrežavanje žena uz razmjenu iskustava i ideja. Druženje uz pjesmu i ples bilo je i prilika za dogovor oko daljnjih zajedničkih aktivnosti.

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova KKŽ

Izvor fotografija: Danijel Domišljanović