Dragi učitelji, nastavnici i profesori povodom Svjetskog dana učitelja upućujemo Vam najiskrenije čestitke

Dragi učitelji, nastavnici i profesori!

Povodom Svjetskog dana učitelja upućujemo Vam najiskrenije čestitke.

Učitelji u svojim rukama drže ključeve naše budućnosti. Zanimanje učitelj plemenit je i nadasve odgovoran poziv. Predanim, samozatajnim, svakodnevnim radom, u generacije učenika usađuju ljubav prema učenju, poštenju i Domovini.

Osnovna učiteljeva zadaća je pružanje kvalitetnog obrazovanja temeljenog na najnovijim pedagoškim spoznajama u suglasju s tehnološkim razvojem. Da bi se ta zadaća mogla ispuniti, svaki učitelj mora svoju učionicu izgraditi i njegovati kao mjesto u kojem se učenici osjećaju dobrodošlo, ohrabreno, sigurno i zaštićeno.

Izuzetno smo ponosni na izvrsne odgojno-obrazovne rezultate koje postižu učenici, prosvjetni djelatnici i škole Koprivničko-križevačke županije. Time ste postali nezaobilazni dio prepoznatljivog i pozitivnog identiteta naše Županije.

Materijalni uvjeti u svim školama nisu isti i zadovoljavajući, ali Koprivničko-križevačka županija svake godine ulaže značajna sredstva u izgradnju novih školskih objekata i sportskih dvorana te opremanje i adaptaciju postojećih kapaciteta, kako bi postigla zadane pedagoške standarde.

Dragi naši učitelji, nastavnici i profesori, želimo Vam puno uspjeha i zadovoljstva u Vašem plemenitom zvanju. Želimo da i dalje ustrajete i budete potpora svojim učenicima i društvu u cjelini, a mi se obvezujemo da ćemo Vam osigurati što bolje materijalne uvjete.

Svakom učitelju upućujemo jedno veliko “Hvala”.

ŽUPAN: Darko Koren, ing. građ, v.r.

ZAMJENIK ŽUPANA: Ivan Pal, prof, v.r.

PROČELNIK: Mladen Antolić, dipl. ing, v.r.

 

Koprivnica, 5. listopada 2009. godine