Župan i zamjenici održali tradicionalno druženje sa zaposlenicima

Već tradicionalno svake godine uoči Božića župan Darko Koren sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ivanom Palom organizira druženje uz kavu sa zaposlenicima upravnih odjela Županije, ispostava Đurđevac i Križevci i polaznicima stručnog osposobljavanja.

Na ovogodišnjem druženju župan je prije svega iskazao zadovoljstvo radom svojih djelatnika te se ukratko osvrnuo na provedene projekte za koje je naglasio da su bili „više no uspješni pogotovo što se tiče školstva u kojem se puno toga izgradilo za dobrobit naših učenika, no uspjeha je bilo i na polju međunarodne suradnje, provođenja županijskih manifestacija kao i na polju zdravstva“. Župan je posebno istaknuo zajedništvo, poštovanje i međusobnu suradnju za koje je istaknuo da su to „ glavni temelji uspješnog poslovanja“ te sve zaposlenike pozvao da i u sljedećoj godini svojim odgovornim ponašanjem, radom i efikasnošću doprinesu razvoju Koprivničko-križevačke županije.

Svim zaposlenicima i njihovim obiteljima, župan i njegovi zamjenici poželjeli su sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu novu 2017. godinu.

Služba ureda župana