Puno uspjeha u novoj školskoj godini!

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Drage učenice i učenici,

pred Vama je još jedna školska godina prepuna izazova i novih radnih zadataka, no siguran sam da Vas povratak u školske klupe posebno veseli zbog ponovnog susreta s Vašim prijateljima.

U novoj školskoj godini u svoje osobno ime, ali i u ime Županijske skupštine, želim Vam što više odličnih ocjena i dobrih rezultata, no ako se i pojavi i koja loša ocjena neka Vas to ne pokoleba. Iskoristite to kao dodatnu motivaciju i vjetar u leđa za ostvarivanje zadanih ciljeva.

Posebno se želim osvrnuti na one najmlađe, učenike prvih razreda osnovnih škola. Dolaskom u školske klupe završava Vaše razdoblje bezbrižnosti, a dolazi vrijeme stjecanja novih znanja i vještina. Na ovom mjestu provesti ćete svoje najljepše godine u druženju i radosti sa svojim vršnjacima.

Još jednom, upućujem Vam iskrene želje da u novu školsku godinu krenete s osmjehom na licu, a završite zadovoljni ostvarenim rezultatima.

 Župan Darko Koren i Županijska skupština Koprivničko-križevačke županije