Župan i državni tajnik Majdak u sklopu Dana travnjaka obišli obiteljsko gospodarstvo Panić

Župan Darko Koren s državnim tajnikom u Ministarstvu poljoprivrede Tugomirom Majdakom, danas u subotu 4. svibnja obišli su gospodarstvo i farmu goveda Zlatka Panića iz Koprivnice čiji je OPG  u sklopu 23. Dana travnjaka nagrađen u dvije kategorije. U kategoriji najboljeg proizvođača mlijeka Koprivničko-križevačke županije Antonio Panić je zauzeo treće mjesto s proizvodnjom od 474.663 kilograma mlijeka godišnje, dok je Zlatko Panić u kategoriji standardne laktacije od 305 dana najveće laktacije sa svojom kravom Asi osvoji drugo mjesto s proizvodnjom od 16.201 kilograma mlijeka.

Kako je istaknuo župan u obilasku gospodarstva, obitelji Panić redovito stižu priznanja za njihov trud i rad uložen u proizvodnju mlijeka, kontinuirano su nagrađivani na Danima travnjaka čime se pokazuje kako u poljoprivrednoj proizvodnji i stočarstvu na području Županije itekako ima perspektive. Župan je zahvalio obitelji Panić na nesebičnom doprinosu i razvoju poljoprivrede i stočarstva te poželio još više uspjeha u narednom razdoblju.

Obiteljsko gospodarstvo Panić raspolaže sa oko 200-injak grla  goveda, a osim proizvodnje mlijeka, tovi i junad pa uz 80-ak mliječnih krava, na farmi se uzgaja i 40-ak tovljenika.

Služba ureda župana