Poziv izlagačima za sudjelovanje na 22. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije

U Križevcima će se od 08. do 10. studenoga 2019. godine po 22. puta održati Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, tradicionalna gospodarska manifestacija u organizaciji Koprivničko-križevačke županije i partnera na kojoj se očekuje nastup oko 300 izlagača iz Hrvatske i inozemstva. Obrtnici i gospodarstvenici na raspolaganju će imati uređen izlagački prostor od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu grada.

I ove godine organizatori su za izlagače osigurali povoljne cijene i odabir pozicije izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, dok će izložbeni prostor za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan.

Sajam počinje u petak 08. studenog 2019. godine svečanim otvaranjem u 11:00 sati, a program će  biti obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama.

Uz Koprivničko-križevačku županiju u suorganizaciji manifestacije sudjeluju i Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna  razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o sajmu, objavljene su na internet stranici  Obrtničke komore Koprivičko-križevačke županije, a dodatne informacije dostupne su i sjedištu Komore na adresi Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica te na tel: 00 385 48 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com.

Služba ureda župana