Objavljen kreativni natječaj „Moja županija bez korupcije“

Županijsko Antikorupcijsko povjerenstvo raspisalo je kreativni natječaj pod nazivom „MOJA ŽUPANIJA BEZ KORUPCIJE“ koji se provodi s ciljem podizanja svijesti o važnosti uloge građana i uloge osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju.

Natječaj je otvoren za sudjelovanje svim učenicima osnovnih i srednjih škola na području Koprivničko-križevačke županije, bez obzira na dob, razred i vrstu srednje škole koju pohađaju u školskoj godini 2021./2022. Maloljetni učenici koji se prijavljuju na Natječaj moraju imati mentora-nastavnika ili stručnog suradnika. Mentorstvo nije obvezno ako je učenik punoljetan.

U Natječaju se sudjeluje slanjem ispunjene prijavnice i rada (sa zaporkom i naznakom razreda) uz prijavnicu od 4. listopada 2021. godine do 19. studenoga 2021. godine, a prijavnica i pravila natječaja mogu se preuzeti na kraju ovog teksta ili sa službene internetske stranice Koprivničko-križevačke županije (www.arhiva.kckzz.hr).

Dodajmo kako je Odbor za izbor i imenovanja Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije  raspisao Javni poziv za podnošenje prijedloga za izbor članova Antikorupcijskog povjerenstva Koprivničko-križevačke županije, a bira se četiri člana  iz reda:

  • sindikata, jedan član,
  • novinara, jedan član,
  •  obrazovanja, jedan član i
  • javnih, znanstvenih i stručnih djelatnika, jedan član.

Foto: Ilustracija s prošlogodišnjeg odabira radova

Služba ureda župana

Kreativni natječaj 2021 za objavu Prijavnica za natječaj 2021