Najavljen kazališni festival za djecu i mlade „Jaje“

U Domu mladih u Koprivnici, u srijedu 7. listopada održana je konferencija za novinare u povodu najave Kazališnog festivala za djecu i mlade pod nazivom „Jaje“ koji Hartmann organizira u suradnji sa kazalištem Oberon. Festival će se održati od 9. do 10. listopada u dvorani Domoljub u Koprivnici. Hartmann već četvrtu godinu za redom u Koprivnici organizira obilježavanje Svjetskog dana jaja, a ove godine će se prvi puta održati četiri kazališne predstave za djecu. Predstave su besplatne, a namijenjene su svim uzrastima od vrtića do srednjoškolske dobi.
Konferenciji za novinare prisustvovali su direktor Turističke zajednice Koprivničko – križevačke županije Zdravko Mihevc, ravnatelj kazališta Oberon Damir Mađarić, direktorica poduzeća Hartmann d.o.o. Melita Bači i gradonačelnica Vesna Želježnjak.
Zdravko Mihevc obratio se u ime Koprivničko – križevačke županije i rekao da se Županija s veseljem pridružila i odlučila financijski pomoći održavanje Festivala, posebice jer je namijenjen djeci i mladima te da će projekt uvijek imati Županiju kao partnera.
Riječ je o predstavama koje su vrh kazališne produkcije u Hrvatskoj te su svi pozvani da dođu i zabave se. Prvi dan festivala, počinje predstavom Hamletova istina, koja je namijenjena prvenstveno mladima, iznad 14 godina starosti. Ostale predstave održat će se u Domu mladih. U subotu nas očekuje Genijalni genije u 11:00 sati za 4+, te Kod Arke u osam u 17:00 sati za 7+ uzrast. U nedjelju slijedi predstava Deveta ovčica (6+ uzrast) u 11:00 sati, a nakon toga svečano zatvaranje festivala.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.