Najava: 13. Rotary bal Rotary Cluba Koprivnica u korist stipendiranja talentiranih učenika koprivničke i đurđevačke gimnazije

Članovi Rotary Cluba Koprivnica u petak 3. studenoga 2017. godine  organiziraju jubilarni 13. po redu Rotary bal i dobrotvornu aukciju slika u hotelu „Picok“  u Đurđevcu s početkom u 19 sati.

Cijena ulaznice iznosi 250 kuna, a sav prihod namijenjen je stipendiranju talentiranih učenika Gimnazije “Fran Galović” Koprivnica i Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac.

U sklopu bala organizira se prodajna aukcija slika eminentnih hrvatskih umjetnika koji su svoje umjetničke radove, stvorene na likovnoj koloniji koju je organizirao koprivnički Rotary Club,  donirali za bal, a akciji su se pridružili i profesori s Likovne akademije u Zagrebu Zlatko Kauzlarić Atač i Drako Bakliža.

Sredstva prikupljena na aukciji već devetu godinu zaredom doniraju se za stipendiranje talentiranih učenika slabijeg imovinskog stanja, a osim same materijalne pomoći,  koprivnički rotarijanci ovom akcijom odašilju poruku kako je briga i senzibilizacija javnosti za talentirane mlade ljude prioritet djelovanja zajednice. Osigurane stipendije biti će poticaj učenicima za daljnji rad, kao i potvrda njihovom samopouzdanju da netko prepoznaje njihov talent, kreativnost i izvrsnost koje postižu u težim životnim uvjetima u odnosu na svoje kolege.

Na balu će se predstaviti  i talentirani učenici  a goste će uz vrhunsku enološku i gastronomsku ponudu zabavljati glazbeni sastav Hot Stuff.

U privitku se nalazi pozivnica na 13. Rotary bal, kao i katalog slika.

Služba ureda župana