Županu uručena nagrada Hrvatskog motociklističkog saveza

Hrvatski motociklistički savez prošlog je vikenda u Karlovcu održao svoju 28. redovnu Skupštinu.

Prvi dio Skupštine bio je radnog karaktera, podneseni izvještaji za prošlu godinu i raspravljalo se o aktualnim motociklističkim temama. Predsjednik Saveza Stjepan Peršin zahvalio je svima na dosadašnjem radu, a klubovima i natjecateljima poželio uspješnu natjecateljsku sezonu 2019. godine.

Drugi dio Skupštine bio je svečanog karaktera i tom su prilikom dodijeljena priznanja i nagrade Hrvatskog motociklističkog saveza za 2018. godinu. Nagradu za doprinos motociklističkom sportu i motociklizmu dobio je župan Darko Koren, koji je tom prilikom zahvalio na ukazanoj časti te poželio motociklističkom sportu i svima uključenima svijetlu budućnost.

Na popisu nagrađenih našli su se i posebno aktivni djelatnici, klubovi, suci, Općina Kloštar Podravski te gradonačelnici Pakraca i Požege – Anamarija Blažević i Darko Puljašić, a četiri nagrade HMS-a za životno djelo dobili su Mladen Čop, Mladen Črnjar, Žarko Đukić i Ivo Pogorilić.

“Mislim da se Hrvatski motociklistički savez ovim godišnjim nagradama zahvalio ljudima koji su dali doprinos našem sportu u 2018., a nagradama za životno djelo četvorici istaknutih djelatnika, koji su veliki dio svojih karijera i svog života posvetili sportu, konkretno motosportu”, poručio je predsjednik Peršin.

Služba ureda župana