Županu Korenu i zamjeniku Palu uručena priznanja Udruge Matice umirovljenika i starijih osoba iz Križevaca

Predsjednik Udruge Matice umirovljenika i starijih osoba Križevci Ivan Matušin  te predsjednik Podružnice Križevci, dopredsjednik Udruge i član Izvršnog odbora  Matice udruga umirovljenika Koprivničko-križevačke županije Stjepan Kramar posjetili su župana Darka Korena i zamjenika Ivana Pala. Tom su im prilikom uručili i priznanja za višegodišnju suradnju, uzoran rad, zajedničko druženje i postignute uspjehe u radu Udruge.

Pored toga, obavijestili su ih o radu Udruge te o nedavno održanoj svečanoj sjednici  povodom 70. obljetnice osnutka i rada.

Župan Koren i zamjenik Pal pohvalili su rad Udruge te dodali da će Županija i dalje podržavati njihov rad jer smatraju da su upravo osobe treće životne dobi izuzetno važne u našem društvu kao i njihove aktivnosti.

Udruga matice umirovljenika i starijih osoba Križevci je dobrovoljna, interesna, humanitarno – socijalna, nestranačka, samostalna te neprofitna Udruga umirovljenika koja se zalaže za ostvarivanje boljeg društveno-socijalnog i materijalnog položaja umirovljenika i starijih osoba te posebno svojih članova  za poboljšanje životnog standarda, zaštitu stečenih i budućih prava.

Služba ureda župana