Županova čestitka na početku nove školske godine

Nastavnicima, profesorima i ravnateljima želim mnogo strpljenja i dobre volje u svakodnevnim obavezama, jer ste Vi „arhitekti“ našeg društva i naše budućnosti.

Drage učenice i učenici, poštovane učiteljice i učitelji, dragi roditelji,

na početku smo još jedne školske godine u kojoj vas očekuju novi izazovi, nova znanja i nova iskustva. U svoje ime i u ime svojih suradnika, želim Vam sreću i uspjeh u savladavanju svih zadataka koji stoje pred Vama, a u kojima će nezamjenjivu ulogu imati i Vaši roditelji svojom podrškom, savjetima i ljubavlju, kao i Vaše učiteljice i učitelji, svojim znanjem i kreativnošću.

Nastavnicima, profesorima i ravnateljima želim mnogo strpljenja i dobre volje u svakodnevnim obavezama, jer ste Vi „arhitekti“ našeg društva i naše budućnosti.

Posebnu dobrodošlicu želim prvašićima, koji po prvi put sjedate u školske klupe, jer danas započinje važan dio vašeg života. Svaki početak je izuzetno važan, pa tako i Vama želim da stjecanje novih znanja i vještina bude izazov koji ćete s lakoćom rješavati.

Apeliram i na sve sudionike u prometu da budete oprezni u prometu, poštujete znakove, usporite u blizini škola i čuvate našu djecu.

Obrazovanje je temelj svakog uspješnog društva te prioritet djelovanja i ulaganja Koprivničko-križevačke županije, koja će i nadalje svojim projektima, investicijama i aktivnostima poticati i osiguravati napredak i jednakost obrazovnog sustava.

Svima Vama želim školsku godinu punu zadovoljstva, zdravlja, kreativnosti i marljivosti te sam uvjeren kako tada ni uspjeh neće izostati.

Vaš župan Darko Koren

Fotografija: ilustracija (pixabay.com)