Županijski Sportski savez invalida primio priznanje kao najuspješniji savez na sportsko rekreativnim igrama državne razine

Na svečanoj sjednici Skupštine Hrvatskog paraolimpijskog odbora koja je održana u Hotelu Picok u Đurđevcu, Sportski savez invalida Koprivničko-križevačke županije primio je priznanje za najuspješniji savez na sportsko rekreativnim igrama državne razine održanim u Vodicama prošle godine.

Nazočne je u ime Koprivničko-križevačke županije pozdravila predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić te izrazila zadovoljstvo što se ovaj značajan skup održava u Đurđevcu kao svojevrsno priznanje našim sportašima koji postižu zapažene rezultate na sportskim natjecanjima osoba s invaliditetom. Budući da je ovo olimpijska godina za sve sportaše, zaželjela je puno uspjeha i dobre rezultate svim sudionicima paraolimpijade.

Kao domaćin, sve okupljene pozdravila je tajnica županijskog Sportskog saveza invalida Barbara Fuček Leško te istaknula zadovoljstvo što se sjednica DSCF0603Hrvatskog paraolimpijskog odbora održava u Đurđevcu s obzirom da se baš ove godine obilježava 50 godina postojanja sporta osoba s invaliditetom u Đurđevcu te 35 godina rada Gradskog društva osoba s invaliditetom u Đurđevcu.

Pored županijskog Sportskog saveza invalida, priznanja su dodijeljena i Krunoslavu Pavlinecu iz Sportskog saveza osoba s invaliditetom Varaždinske županije i Marini Bionda iz Sportskog saveza invalida Brodsko-posavske županije kao najuspješnijim pobjednicima na sportsko rekreativnim igrama. Priznanje je primio i Zagrebački sportski savez osoba s invaliditetom kao najuspješniji sportski savez u sportu osoba s invaliditetom u prošloj godini.

Ovoj Skupštini prisustvovao je gradonačelnik Grada Đurđevca Željko Lacković, predsjednik Gradskog vijeća Marijan Ružman i predsjednik Zajednice sportskih udruga Đuro Tomrlin.

Služba ureda župana

Izvor slika: djurdjevac.hr