Županijski poduzetnici i obrtnici predstavljaju se 21. MESAP-u

U petak, 14. lipnja u Nedelišću je službeno otvoren 21. Međunarodni sajam poduzetništva MESAP 2019. na kojemu se i ove godine predstavljaju obrtnici i poduzetnici iz Koprivničko-križevačke županije, a svečanom su otvorenju, uz predstavnike Županije prisustvovao je i tajnik županijske Obrtničke komore Božo Barać sa suradnicima.

Manifestacija je kroz sve te godine postala sinonim sajmovanja, susreta poduzetnika, mjesto gdje se ugovaraju novi poslovi i sklapaju nova poslovna poznanstva, a prepoznale su to i susjedne zemlje pa je Sajam izašao iz svojih regionalnih okvira i dobio međunarodnu dimenziju.

I ove su se godine okupili poslovni subjekti iz Slovenije, Mađarske te domaći poduzetnici, njih više od 150, a okupljenima se na otvorenju obratio direktor Sajma Vitomir Kirić.

Sajam organiziramo pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske

Na zajedničkom izlagačkom prostoru u organizacije Županije i županijske Obrtničke komore svoje proizvode i usluge predstavljaju: Moby Dick – proizvodnja, trgovina i popravak obuće i kožne galanterije, EMBER – obrt za izradu suvenira, OPG Marijan Hrženjak, OPG Mazuh, Visoko gospodarstvo učilište Križevci, OPG Zvonko Kosec, Francool kožna galanterija, OPG Kranjec Ivan i Anđela, Mesarski obrt Jagušić, Horverk te županijska Obrtnička komora i Obrtničko-učilište Pouka.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 21. Međunarodni sajam poduzetništva MESAP 2019., kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

Ulaz za posjetitelje je besplatan, a program možete vidjeti OVDJE.

Služba ureda župana