Županijski OPG-ovi i poduzetnici predstavljaju se na 26. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, u svom 26. izdanju, ove će se godine održati od 7. do 9. rujna na sajamskom prostoru u Gudovcu. Kao i prijašnjih godina, Koprivničko-križevačka županija financira predstavljanje županijskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i poduzetnika, kako bi im na taj način pomogla u promociji i stvaranju novih poslovnih kontakata.

Riječ je o jednoj od najvećih sajamskih manifestacija u Hrvatskoj na kojoj će se predstaviti nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država, a centralni dio Sajma je Državna stočarska izložba na kojoj će sudjelovati najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima te će se prezentirati trendovi modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja.

Na Jesenskom sajmu i ove će se godine održati Peti element – sajam grijanja i obnovljivih izvora energije, a uvode se i dvije nove sajamske manifestacije: HOROP – sajam opreme za hortikulturu te GRO-KO – sajam građevinske i komunalne opreme.

Županijskim OPG-ovima i poduzetnicima na raspolaganju je 30 m² unutarnjeg i 22 m² vanjskog izlagačkog prostora, a sudjeluju sljedeći izlagači: OPG Damir Markov, OPG Marijan Hrženjak, OPG Zvonko Platužić, OPG Zoran Ježić, OPG Kranjec, Koleks – obrt za proizvodnju drvene ambalaže te Mehanička radionica Tihomira Pavunića.

Služba ureda župana