Županijski obrtnici predstavili se na 25. Zagorskom gospodarskom zboru

U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, županijski su se obrtnici predstavili na 25. Zagorskom gospodarskom zboru, najvećoj gospodarskoj manifestaciji u Krapinsko – zagorskoj županiji, koji je otvoren u četvrtak 7. rujna u Krapini.

Podršku županijskim izlagačima pružio je zamjenik župana Ratimir Ljubić, naglasivši kako je Koprivničko-križevačka županija 2015. godine bila partner u organizaciji ove manifestacije te je izrazio zadovoljstvo nastavkom odlične suradnje s Krapinsko-zagorskom županijom. Izlagačima je poželio uspjeh u predstavljanju i ostvarivanju novih poslovnih kontakata, a riječima podrške pridružio se i tajnik Obrtničke komore KKŽ Božo Barać.

Nakon otvorenja Zbora, zamjenik Ljubić obišao je izlagački prostor Obrtničke komore koji se proteže na 18 metara kvadratnih, gdje su svoje proizvode, rukotvorine i usluge predstavili sljedeći izlagači:

  1. Obrt „Ember“
  2. Zeleni obrok zdravlja
  3. Obrt „Šipek“
  4. Pampa-Tea
  5. Frizerland
  6. Ammi Belje
  7. HGK ŽK Koprivnica

Organizatori 25. Zagorskog gospodarskog zbora su Krapinsko-zagorska županija, HGK Županijska komora Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije i Grad Krapina, a održava se od 7. do 9. rujna 2017. godine.

Služba ureda župana