Županijska Udruga invalida obilježila 30. obljetnicu rada

U srijedu, 16. srpnja Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije obilježila je trideset godina rada, a povodom toga organizirani su i Sportski susreti osoba s invaliditetom „Koprivnica 2014“. Program je započeo okupljanjem u ugostiteljskom objektu „Zrinski“ u Koprivnici. Na svečanoj sjednici Skupštine predsjednik Udruge i jedan od osnivača Slavko Kuzmić kratko se osvrnuo na postignuća i planove za budućnost nakon čega su podijeljena priznanja i zahvalnice.
U popodnevnim satima predstavnici udruga iz 25 gradova iz cijele Hrvatske (otprilike 300 osoba s invaliditetom) sudjelovali su na dvadesetim sportskim igrama gdje su pokazali svoje vještine i sposobnosti u sljedećim disciplinama: viseća kuglana, pikado, nabaci krug i belot.
Uz brojne goste svečanoj sjednici prisustvovali su saborski zastupnik i načelnik Općine Gola Stjepan Milinković, zamjenik župana Ivan Pal, županijska pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja, zamjenica koprivničke gradonačelnice Melita Samoborec te pravobraniteljica za osobe s invaliditetom Anka Slonjšak.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.