Županijska Turistička zajednica sudjelovala na 21. Međunarodnom sajmu „Lov, ribolov, priroda i turizam“

U Varaždinu je održan 21. po redu Međunarodni sajam „Lov, ribolov, priroda i turizam“ na kojem je već tradicionalno sudjelovala i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Na desetak metara kvadratnih izložbenog prostora županijske Turističke zajednice predstavljena je turistička ponuda Koprivničko-križevačke županije, predstavio se Restoran Klas iz Koprivnice sa svojim proizvodima od koprive, a Športsko ribolovni klub „Ivan Generalić“ Sigetec u suradnji sa županijskom Turističkom zajednicom spremilo je pečenu ribu za posjetitelje.

Pored toga, na službenom otvorenju sajma bogat program svojim su nastupom upotpunile članice plesne skupine „Dancing Boots“ Konjičkog kluba „Bilogorski renđeri.

Ove se godine na sajmu predstavilo oko stotinjak izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Austrije, Njemačke, Češke, Slovačke, Rumunjske, Bugarske i Italije, a izložbeno prodajni program sajma bio je popraćen brojnim stručnim predavanjima i radionicama te nizom aktivnosti zabavnog i edukativnog karaktera.

Služba ureda župana