Županijska Turistička zajednica predstavila aplikaciju Vision One

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije postala je dio projekta umrežavanja turističke ponude kontinentalne Hrvatske, i to putem mobilne aplikacije pod nazivom Vision One, koja je u četvrtak 29. lipnja predstavljena u prostorima Županijske uprave.

Sklopili smo ugovor s Vision Teamom i izuzetno smo zadovoljni sa suradnjom. Godišnje će Turistička zajednica za održavanje aplikacije izdvajati 3500 kuna, a ugovor je sklopljen na dvije godine. Omogućit će turistima da na jednom mjestu mogu saznati sve o enogastronomskoj ponudi, znamenitostima, kulturnoj ponudi i manifestacijama našeg kraja, uz pružanje servisnih informacija“, kazao je direktor TZ Koprivničko-križevačke županije Zdravko Mihevc te izrazio zadovoljstvo aplikacijom.

Župan Darko Koren naglasio je kako Vision One predstavlja napredak u umrežavanju turističke ponude, ali je i prilika za promociju lokalnih poduzetnika i obrtnika. Projektu je dao svoju podršku te dodao kako očekuje pozitivne rezultate.

Ispred Vison One tima, predstavljanju su prisustvovali Zoran Janžek i Danijel Botić koji je detaljno pojasnio korištenje aplikacije te njezin turistički potencijal. Instalacijom te aplikacije korisnik će moći jednim klikom na ikonu pod nazivom „Podravina i Prigorje na dlanu“ doznati sve o turističkoj ponudi Podravine i Prigorja. Zasad je uključeno 10 županijskih turističkih zajednica diljem Hrvatske, uz gradske i općinske, i to sve na području kontinenta.

Projekt je ugovorom o suradnji poduprla i Hrvatska obrtnička komora, čime se njezinim članicama omogućava prezentacija i prodaja proizvoda i usluga na navedenoj platformi pod povoljnijim uvjetima.

Predstavljanju aplikacije Vision one još su prisustvovali zamjenik župana Darko Sobota, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Marijan Štimac, viša stručna suradnica iz Turističke zajednice KKŽ Kristina Sočev te predstavnici medija.

Služba ureda župana