Županijska Liga protiv raka tradicionalnim humanitarnom  koncertom obilježila Mjesec borbe protiv raka

U organizaciji Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije te u suradnji s Družbom Braća hrvatskog zmaja i Hrvatskim društvom skladatelja, u petak 29. studenoga u dvorani Domoljub održan je tradicionalni koncert kojim je svečano obilježen Mjesec borbe proti raka. Podršku humanitarnom koncertu na kojem je prikupljen novac namijenjen za projekte ranog otkrivanja i prevencije zloćudnih bolesti, prisustvovali su zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, dok je ispred Grada Koprivnice prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

Na početku koncerta prisutnima se ispred Lige obratio njen predsjednik dr. Željko Odobašić koji se zahvalio predstavnicima Koprivničko-križevačke županije i Grada Koprivnice te  predstavnicima lokalnih samouprava i zdravstvenih ustanova koji zajedničkim aktivnostima već dugi niz godina vode plemenitu borbu protiv zloćudnih bolesti.

Nakon prigodnih  uvodnih riječi uslijedio je kulturno-umjetnički program koji su za brojne posjetitelje pripremili  članovi HPD Ferdo Rusan iz Virja te njihovi gosti, mješoviti pjevački zbor koprivničke Umjetničke škole Fortunat Pintarić sa solisticom Petrom Cik.

Izvor fotografija: Grad Koprivnica

Služba ureda župana